Zeebaars met kokosroom

Zeebaars met kokosroom
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Zeebaars met kokosroom
  • Bo-bun met rundvlees
  • Rundvlees met bamboescheuten en soja
  • Gesauteerde groenten met rundvlees en soja
  • Gesauteerd rundvlees met soja
  • Kip met noedels en sojascheuten in de wok
  • Visballetjes met sesam (dimsum)
  • Kipsatés met pindasaus
  • Kipsatés met soja en sesam
  • Kip met groenten in de wok
  • Nasi goreng met kabeljauw en cashewnoten
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Mihoen met rundvlees
  • Gekaramelliseerd kalfvlees met kokosmelk
  • Soe-oen met garnalen en kip
  • Curry met erwtjes en garnalen
  • Curry van zeeduivel met kokosmelk
  • Curry van varkensvlees met groenten en kokos
  • Curry van kip met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Varkenshaasje in Kantonese saus
  • Varkenshaasje in pikante saus
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Kipragout met look en sesamzaadjes
  • Gesauteerde pittige groenten
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Gelakte zalm met sojasaus
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Kipkoekjes met citroengras en Thaise rijst
  • Gamba's met Chinese champignons en sesam
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Vleesgrillade op Aziatische wijze
  • Eendenborst à l’orange met ketjapsaus
  • Nems met krab
  • Varkensvlees met pinda's
  • Knapperig varkensvlees met China mie
  • Noedels met garnalen en Chinese champignons
  • Pekingsoep
  • Bami goreng met rundvlees
  • Bami goreng met tofoe en kip
  • Knapperige kip in pikante saus
  • Bami goreng met garnalen in zoetzure saus en sweet chili
  • Thaise rijst met krab en koriander
  • Bami goreng met pittige kruiden
  • Omelet met Chinese champignons
  • Papillotten van vis met kokosmelk
  • Salade van ananas en garnalen
  • Papillotten van kip in de wok
  • Warme rundvleessalade
  • Rauwe vis op Tahitiaanse wijze
Hoofdgerecht | Gemiddeld
Bereidingstijd : 15 min.
Kooktijd: 30 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 4 zeebaarsfilets
  • 200 g Suzi Wan® rijstvermicelli
  • 1 wortel
  • 40 g Suzi Wan® Mungoboonscheuten
  • 2 teentjes knoflook
  • 25 cl Suzi Wan® kokosroom
  • 1 ui
  • 1 koffielepel curry
  • 1 koffielepel vierkruidenpoeder
  • 1 koffielepel maïzena
  • olijfolie
  • 1 klompje boter
Weetje
Je kunt voor dit recept elke soort witte vis gebruiken.
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Rijst Vermicelli Suzi Wan®
  • Mungoboonscheuten Suzi Wan®
  • Kokosroom Suzi Wan®
Bereiding
  1. Hak de teentjes knoflook en de ui fijn. Laat ze fruiten in een pan met een bodempje olijfolie, curry en piment.
  2. Meng dit alles met de kokosroom. Zet alles opnieuw op het vuur en voeg de maïzena toe die verdund is met een eetlepel water. Goed doormengen en 5 minuten laten sudderen op een laag vuurtje.
  3. Kook de rijstvermicelli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Rasp de wortel en snijd de uiteinden van de Mungoboonscheuten.
  5. Laat een klompje boter smelten in een pan en laat de zeebaarsfilets op een middelhoog vuur 8 minuten bakken aan één zijde. Besprenkel regelmatig met de gesmolten boter.
  6. Haal de filets uit de pan en dompel de geraspte wortel en de Mungoboonscheuten in de overblijvende boter.
  7. Dien de zeebaarsfilets op met rijstvermicelli en ui/kokossaus, afgetopt met wortelen en Mungoboonscheuten. Kruiden naar eigen smaak.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings