Zeebaars met kokosroom

Zeebaars met kokosroom
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Recipe Image
    Zeebaars met kokosroom
  • Recipe Image
    Bo-bun met rundvlees
  • Recipe Image
    Rundvlees met bamboescheuten en soja
  • Recipe Image
    Gesauteerde groenten met rundvlees en soja
  • Recipe Image
    Gesauteerd rundvlees met soja
  • Recipe Image
    Kip met noedels en sojascheuten in de wok
  • Recipe Image
    Visballetjes met sesam (dimsum)
  • Recipe Image
    Kipsatés met pindasaus
  • Recipe Image
    Kipsatés met soja en sesam
  • Recipe Image
    Kip met groenten in de wok
  • Recipe Image
    Nasi goreng met kabeljauw en cashewnoten
  • Recipe Image
    Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Recipe Image
    Mihoen met rundvlees
  • Recipe Image
    Gekaramelliseerd kalfvlees met kokosmelk
  • Recipe Image
    Soe-oen met garnalen en kip
  • Recipe Image
    Curry met erwtjes en garnalen
  • Recipe Image
    Curry van zeeduivel met kokosmelk
  • Recipe Image
    Curry van varkensvlees met groenten en kokos
  • Recipe Image
    Curry van kip met kokosmelk
  • Recipe Image
    Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Recipe Image
    Varkenshaasje in Kantonese saus
  • Recipe Image
    Varkenshaasje in pikante saus
  • Recipe Image
    Salade van bamboescheuten en krab
  • Recipe Image
    Kipragout met look en sesamzaadjes
  • Recipe Image
    Gesauteerde pittige groenten
  • Recipe Image
    Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Recipe Image
    Gelakte zalm met sojasaus
  • Recipe Image
    Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Recipe Image
    Kipkoekjes met citroengras en Thaise rijst
  • Recipe Image
    Gamba's met Chinese champignons en sesam
  • Recipe Image
    Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Recipe Image
    Vleesgrillade op Aziatische wijze
  • Recipe Image
    Eendenborst à l’orange met ketjapsaus
  • Recipe Image
    Nems met krab
  • Recipe Image
    Varkensvlees met pinda's
  • Recipe Image
    Knapperig varkensvlees met China mie
  • Recipe Image
    Noedels met garnalen en Chinese champignons
  • Recipe Image
    Pekingsoep
  • Recipe Image
    Bami goreng met rundvlees
  • Recipe Image
    Bami goreng met tofoe en kip
  • Recipe Image
    Knapperige kip in pikante saus
  • Recipe Image
    Bami goreng met garnalen in zoetzure saus en sweet chili
  • Recipe Image
    Thaise rijst met krab en koriander
  • Recipe Image
    Bami goreng met pittige kruiden
  • Recipe Image
    Omelet met Chinese champignons
  • Recipe Image
    Papillotten van vis met kokosmelk
  • Recipe Image
    Salade van ananas en garnalen
  • Recipe Image
    Papillotten van kip in de wok
  • Recipe Image
    Warme rundvleessalade
  • Recipe Image
    Rauwe vis op Tahitiaanse wijze
Hoofdgerecht | Gemiddeld
Recipe Image
Recipe Image
Bereidingstijd : 15 min.
temp Image
Kooktijd: 30 min.
Persons Image
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 4 zeebaarsfilets
  • 200 g Suzi Wan® rijstvermicelli
  • 1 wortel
  • 40 g Suzi Wan® Mungoboonscheuten
  • 2 teentjes knoflook
  • 25 cl Suzi Wan® kokosroom
  • 1 ui
  • 1 koffielepel curry
  • 1 koffielepel vierkruidenpoeder
  • 1 koffielepel maïzena
  • olijfolie
  • 1 klompje boter
Hint Image
Weetje
Je kunt voor dit recept elke soort witte vis gebruiken.
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Product Image
    Rijst Vermicelli Suzi Wan®
  • Product Image
    Mungoboonscheuten Suzi Wan®
  • Product Image
    Kokosroom Suzi Wan®
Bereiding
  1. Hak de teentjes knoflook en de ui fijn. Laat ze fruiten in een pan met een bodempje olijfolie, curry en piment.
  2. Meng dit alles met de kokosroom. Zet alles opnieuw op het vuur en voeg de maïzena toe die verdund is met een eetlepel water. Goed doormengen en 5 minuten laten sudderen op een laag vuurtje.
  3. Kook de rijstvermicelli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Rasp de wortel en snijd de uiteinden van de Mungoboonscheuten.
  5. Laat een klompje boter smelten in een pan en laat de zeebaarsfilets op een middelhoog vuur 8 minuten bakken aan één zijde. Besprenkel regelmatig met de gesmolten boter.
  6. Haal de filets uit de pan en dompel de geraspte wortel en de Mungoboonscheuten in de overblijvende boter.
  7. Dien de zeebaarsfilets op met rijstvermicelli en ui/kokossaus, afgetopt met wortelen en Mungoboonscheuten. Kruiden naar eigen smaak.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings